Εσύ πόσο συχνά πας σε συναυλίες εγχώριων συγκροτημάτων?

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Τhe Voodoo Pirates --- Dancing Rock N Roll, All Night Long...!


Με ήχο σαφώς πιο χορευτικό , και σκηνική παρουσία που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από μία άρτια οργανωμένη rock n roll ορχήστρα, οι Voodoo Pie Rats έχουν βάλει σκοπό να μας παρασύρουν στη δική τους ..θεότρελη γαλέρα , all night long!

Οι Voodoo Pie Rats ξεκίνησαν την πορεία τους το 2009 σαν μία τετραμελής μπάντα. Αργότερα, αναζητώντας κάτι καινούριο και διαφορετικό αποφάσισαν να μεγαλώσουν την παρέα τους προσθέτοντας 2 ακόμη μέλη . Σήμερα το συγκρότημα απαρτίζεται από μία κιθάρα ( Αλέξης) , φωνητικά ( Spud ), κοντραμπάσο ( Κωστής) , τύμπανα ( Κώστας) και 2 (!) σαξοφωνίστες , την Πωλίνα και τον Τέο (Nτελίριο) .
Το φθινόπωρο του 2009 οι Voodoo Pie Rats πήραν μέρος ,με μεγάλη επιτυχία, στο πρώτο ελληνικό..κινητό rockabilly φεστιβάλ , το White Boppin' Tower IV, ταξιδεύοντας σε Αθήνα , Θεσσαλονίκη και Λάρισα.
Σήμερα, και οι 6 διψασμένοι για μουσική και πάντα...'άρρωστοι' με το rock n roll συνεχίζουν να κάνουν καταπληκτικά live από τα οποία άπαντες αποχωρούν με ένα χαμόγελο ΄΄κολλημένο΄΄ στο πρόσωπο τους!

Επίσημο site του συγκροτήματος εδώ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου